säsongens första träning avklarad! ✩

friends.
Hej på er! Ikväll har jag varit lite ensam. Haha! Pappa har kollat på Rögle match och mamma jobbar.
Men har haft det mysigt med cocca cola, snacks och film, alldeles själv.
Träningen idag var så himla skön. Allt kändes bra, förrutom att man var alldeles slut efter bara några anfall.
Konditionen måste upp!
/emma

I can love you more than this. ✩

Så himla fint väder idag så har legat och solat i en timme nu.
Senare är det träning, såååååååå roligt! Har längtat ihjäl mig nu i någon måndag så det ska såklart bli jätte kul!
Ha det bra sålänge.

I'M BACK ✩

Nu är jag (nog) tillbaka på bloggandet. Det har varit väldigt skönt att inte tänka så mycket på bloggen men samtidigt är det väldigt roligt att få visa alla sina bilder och upplevelser man får vara med om.
Bilderna åvan är tagna från i tisdags, då jag & några tjejer köpte med några pizzor ner till stranden och sedan badade och myste. Alla dessa tjejer är fantastiska och alla är väldigt lika på ett eller annat sätt.
 
... & ja, jag vet att det blev en väldigt kort del på "Mallorca part 2", men konstigt nog så raderades bilderna när jag skulle lägga upp inlägget, förrutom tre stycken då.
/emma

Liten paus

Tar en liten paus från bloggandet, orkar inte tänka så mycket på bloggen!
Återkommer.. :)


MALLORCA PART 2

 

OOOOOPPPPS ✩

Oooops, dålig bloggning. Dock har det en förklaring. Har inte haft internet.. Det har liksom krånglat med min dator. Igår var jag & gabriella & några andra ute och cyklade runt och kollade några matcher från Eskilscupen.
Det har vi gjort idag också fast bara jag & Ebba. Imorgon ska vi tjejer (Liv, jag, Sanna, Gabriella & Ebba) sova hos Liv. Ska blir riktigt mysigt! .. Och roligt! Ikväll ska jag nog kolla en film med mig själv, haha! Eller någon serie eller något liknande. Ses & hörs.

Hej ✩

Hej! Dagen idag blir rolig. Ska till djurparken med mamma och grannen, tydligen ska den vara jätte fin!
Sen kanske ska vi kolla på Anton & Malins nya lya & senare på kvällen ska jag & mamma kolla ' En gång i phuket ' . Haha, tycker det börjar bli lite segt nu på sommarlovet, allt det man längtat efter är över och nu är det bara sista snutten kvar på sommarlovet, som alltid är seg! Inte för att jag längtar så himlans mycket till skolan men kompisarna + att få sina vanliga rutiner. Längtar dock ihjäl mig till handbollssäsongen!!
Ha det bra. ♥